Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο οι Ιάπωνες έχουν τέτοιες... συνήθειες στη χώρα τους!

Οι Ιάπωνες πάντα αποτελούσαν συμπαθητικές φυσιογνωμίες και κατάφερναν να τραβούν τα βλέμματα με τα παράξενα ρεκόρ τους σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο! 

Παρακάτω σας αποκαλύπτουμε μερικές ακόμη πιο παράξενες ειδήσεις για την Ιαπωνία που μπορεί να σας παραξενέψουν, αλλά εκεί είναι καθημερινά φαινόμενα...!



1. Στης αγορές της Ιαπωνίας πουλάνε τα πιο φτηνό ψάρι και... τα πιο ακριβά φρούτα! Από τα πιο πολυτελή φρούτα μάλιστα θεωρείται το... πεπόνι. 'Ένα μεγάλο κοστίζει έως και €100.


2. Περιοδικά με πόρνο μπορείτε να βρείτε παντού: στα σουπερμάρκετ, στα περίπτερα, ακόμη και στα βιβλιοπωλεία! Αυτά τα μικρά βιβλία λέγονται «χαιντάϊ» και τα διαβάζουν ακόμα και στο μέτρο, κρύβοντας το εξώφυλλο με έναν χαρτί...

3. Το πιο παράξενο έθιμο για τα Χριστούγεννα είναι η συνήθεια των ανθρώπων να πηγαίνουν... σε ένα   εστιατόριο της διάσημης αλυσίδας KFC για να γιορτάσουν!


4. Ένα από τα αγαπημένα φαγητά στην Ιαπωνία είναι το κρέας των δελφινιών! Το ψήνουν και το τρώνε ωμό.


5. Μπορεί να μην το έχει αποδείξει κάποια έρευνα μέχρι σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε κάθε διάσημο μνημείο στον κόσμο υπάρχει και ένας Ιάπωνας με μια φωτογραφική μηχανή.




travelstyle.gr


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...