Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Kinsale, η πιο πολύχρωμη πόλη!

Το Kinsale είναι ένα γραφικό και πολύ όμορφο ψαροχώρι στη νοτιοδυτική ακτή της Ιρλανδίας, στην κομητεία Κορκ...

Βρίσκεται αρκετά κοντά στις εκβολές του ποταμού Bandon και έχει πληθυσμό 2.257 κατοίκους, αριθμός που αυξάνεται σημαντικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών όταν η τουριστική περίοδος βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.
Υπάρχουν δυο πολύ σημαντικοί λόγοι για έναν ταξιδιώτη να προτιμήσει το Kinsale. Ο πρώτος είναι για να ικανοποιήσει το στομάχι του μιας και η πόλη είναι γνωστή για τα εστιατόρια της ενώ σε αυτή διοργανώνεται και ένα ετήσιο «Gourmet Φεστιβάλ» με καλεσμένους σεφ από όλο τον κόσμο.
Ο δεύτερος και ο πιο σημαντικός λόγος είναι το ίδιο το χωριό!  Το ίδιο το Kinsale είναι ένα πολύ ζωντανό χωριό με γραφικά δρομάκια γεμάτα με πολύχρωμα κτίρια. Έξω από όλα σχεδόν τα κτίρια (σπίτια, παμπ, εστιατόρια, αρτοποιεία) υπάρχουν όμορφα ανθισμένα λουλούδια που κάνουν το θέαμα ακόμη πιο μαγευτικό.
Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες ενός τουρίστα στο Kinsale περιλαμβάνουν ιστιοπλοΐα, ψάρεμα στη θάλασσα και γκολφ. Η πόλη διαθέτει επίσης πολλές γκαλερί τέχνης για επίσκεψη ενώ υπάρχει και μια μεγάλη μαρίνα σκαφών αναψυχής κοντά στο κέντρο της πόλης.

















 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...