Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η Τοσκάνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί!! Απλά, ένα όνειρο...

Η Τοσκάνη, στην Κεντροδυτική Ιταλία, ανήκει στους τόπους όπου τα λόγια μοιάζουν περιττά όσον αφορά την περιγραφή της. Αν υπάρχει μια υπερβολή αναφορικά με αυτόν τον τόπο είναι η ίδια η υπερβολή. Σε ομορφιά, σε τάξη, σε χρώματα, σε γεύσεις, σε μυρωδιές, σε τοπία, σε αρχιτεκτονική, σε Ιστορία..



Τα αμέτρητα χωριά μοιάζουν να είναι τόσο κοντά το ένα με το άλλο, μα οι στροφές, οι λόφοι, οι στενοί δρόμοι και τα διάσπαρτα χωράφια κάνουν και τις μικρότερες διαδρομές να δείχνουν μεγάλες.

Έχοντας έξι σημεία ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, αλλά και περίπου 120 προστατευόμενες φυσικές περιοχές, η Τοσκάνη γεμίζει από τουρίστες όλον τον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι από τον 18ο αιώνα, οι πόλεις και η εξοχή της Τοσκάνης αποτελούν σταθερό ταξιδιωτικό στόχο για τους απανταχού ταξιδιώτες και όνειρο ζωής για τους ερωτευμένους όλου του κόσμου. Ένα ταξίδι στην ευλογημένη γη της Τοσκάνης θεωρείτε εμπειρία ζωής, πόσο μάλλον όταν αυτό πραγματοποιείται άνοιξη, την κατεξοχήν κατάλληλη εποχή.

Αυτή την ομορφιά της Τοσκάνης προσπαθεί να αποτυπώσει στο φωτογραφικό χαρτί ο Adnan Bubalo και από το αποτέλεσμα φαίνεται να τα καταφέρνει!







dinfo.gr

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...