Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Τα πιο ανορθόδοξα εστιατόρια στον κόσμο! Άραγε θα τρώγατε καθισμένοι σε τουαλέτα; Δείτε απίστευτες φωτογραφίες...

Νομίζετε ότι εστιατόριο σημαίνει τραπέζι - καρέκλα - φαγητό; Όχι βέβαια!

Σας παρουσιάζουμε τα πιο ανορθόδοξα μέρη για να... απολαύσετε το φαγητό σας!

Δείτε απίστευτες φωτογραφίες...
- Modern Toilet (Tαϊβάν)
Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν, κυρίως σε ασιατικές χώρες, τα εστιατόρια όπου κάθεσαι σε... λεκάνη τουαλέτας για να φας. Must θεωρούνται κυρίως στην Ταϊβάν, όπου γίνεται ο χαμός για μία θέση.
Αν, σε γενικές γραμμές, τρώγοντας έρχεται η όρεξη, στα εν λόγω μαγαζιά πώς σου έρχεται; Και αφού στις λεκάνες κάθεσαι για να φας, την ανάγκη σου την κάνεις στις καρέκλες;


- Aurum Restaurant (Σιγκαπούρη)
Αν δεν σου λέει κάτι το όνομα, στάσου να σε ενημερώσω: το νοσοκομείο!

Οι πελάτες κάθονται σε αναπηρικά καροτσάκια, αντί για μαχαιροπήρουνα τρως με χειρουργικά εργαλεία (είδες πού πάντα ήθελες να πεις «νυστέρι», «ψαλίδι», όπως βλέπεις στις ταινίες;), το τραπέζι είναι χειρουργικό και το φαγητό μπαίνει σε... ομοίωμα γυναίκας την ώρα της εγχείρησης!


Σε περίπτωση που κάτι σε πιάσει πας σε πραγματικό νοσοκομείο ή... εφημερεύει κιόλας το εστιατόριο;

- Cabbages and Condoms Restaurant ( Μπανγκόγκ)
Πηγαίνεις, τρως και όταν πληρώνεις... πάρε και το προφυλακτικό σου! Πώς σου φέρνουν γιαούρτι με μέλι ή φρούτα στις ταβέρνες; Ένα τέτοιο πράγμα!


Μεγάλη επιτυχία το restaurant, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκουν αστείο το να τρώνε σε ένα περιβάλλον γεμάτο με την πιο διαδεδομένη μέθοδο αντισύλληψης! Μέχρι και στα κεφάλια των σερβιτόρων έχει προφυλακτικά, ενώ οι τοίχοι είναι γεμάτοι από αυτά.

Και ερωτώ: αν είμαστε δύο άνδρες στην παρέα και τα βάλουμε μισά - μισά, θα το μοιραστούμε το προφυλακτικούλι;- The Prison Restaurant (Τοσκάνη)

Επειδή αρκετά σε ζάλισα με τους Ασιάτες, σε πάω στους γείτονες Ιταλούς όπου μπορείς να φας μαζί με τους μεγαλύτερους εγκληματίες!


Το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται κοντά στην Πίζα και σε ακόμα πιο κοντά σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας της Τοσκάνης. Φυσικά, το περιβάλλον του εστιατορίου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνο ενός κελιού.
Αν δεν πληρώσεις και... αποδράσεις, θα ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό;- Bed Reastaurant (Mαϊάμι)

Αν βαριέσαι που ζεις ή να σηκωθείς, έχεις το δικό σου μέρος για να φας!


Ξαπλωμένος απολαμβάνεις το φαγάκι σε αυτού του είδους τα εστιατόρια, όπου, αντί για τραπεζοκαθίσματα, υπάρχουν... κρεβάτια.


Συγνώμη, δεν πνίγεσαι με το φαγητό;

madata.gr


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...