Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Καιρός να μετακομίσουμε στη φανταστική πόλη των κέικ!!!

H... λαχταριστή «Cakeland» βρίσκεται στο Όκλαντ και αποτελείται από όλων των ειδών τα κέικ, σε μια προσπάθεια του ιδιοκτήτη της να «αποτίσει φόρο τιμής» στο αγαπημένο του γλύκισμα...






Εντυπωσιακά κέικ στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο σε τραπέζια, τοίχους, ακόμη και από την οροφή κρέμονται! Ένας γλυκός «παράδεισος» σε προσκαλεί να γευτείς οτιδήποτε τραβάει η ορεξή σου!


Τι κρίμα, όμως, που τα κέικ αυτά είναι κάθε άλλο παρά εδώδιμα. Αλίμονο! Όλα έχουν κατασκευαστεί από ακρυλικό, ξύλο και χαρτόνι και έχουν διακοσμηθεί σαν αληθινές λιχουδιές, για τις οποίες σου... τρέχουν τα σάλια!


«Κι αν αυτό δεν είναι βασανιστήριο, τι είναι;», αναρωτιέται ένας εκ των συχνών επισκεπτών. «Σε αντίθεση με τα αληθινά κέικ, που η απόλαυσή τους διαρκεί όσο και η τελευταία δαγκωματιά, τα γλυκά που έχουμε εδώ διαρκούν για πάντα!


...Και μπορεί να ευφραίνουν μόνο την όραση -και αυτό είναι το χειρότερο μέρος του «εφιάλτη» για πολλούς- όμως ο σκοπός μου είναι διαφορετικός: Η ομορφιά είναι ευάλωτη, δεν διαρκεί για πάντα. Ας τη χαρούμε, λοιπόν, όλοι όπως μπορούμε...», επεξηγεί ο Scott Hove, εμπνευστής και δημιουργός αυτής της πρωτότυπης Cakeland. Έχει άδικο;




perierga.gr


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...