Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ένα ασυνήθιστο περιβαλλοντικό πάρκο!

Το Οικολογικό Εθνικό Ινστιτούτο στη Νότια Κορέα πρόκειται να δημιουργήσει ένα ασυνήθιστο περιβαλλοντικό πάρκο με την ονομασία «Project Ecorium», όπου θα αναπτύσσονται διάφορα οικοσυστήματα του πλανήτη και οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να τα απολαμβάνουν αλλά να...
εκπαιδεύονται κιόλας στη διατήρηση και σωτηρία τους.



Σχεδιασμένο από την αρχιτεκτονική εταιρεία SAMOO, το «Project Ecorium» θα είναι ένα εντυπωσιακό περιβαλλοντικό κέντρο το οποίο θα απλώνεται μια έκταση 33.000 τετραγωνικών μέτρων φυσικού περιβάλλοντος και θα περιλαμβάνει θόλους, θερμοκήπια, τεχνητές λίμνες, χώρους περιπάτου αλλά και μια μεγάλη συλλογή σπάνιων φυτών και ζώων.


Επιπλέον, το ασυνήθιστο αυτό αστικό πάρκο θα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σχετικά με τα φυσικά οικοσυστήματα του κόσμου, προσφέροντας γνώσεις για το πώς θα πρέπει να τα προστατεύουν καλύτερα. «Η αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και φύσης είναι ο βασικός σκοπός της δημιουργίας του πάρκου που αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια διατήρησης των υπό εξαφάνιση οικοσυστημάτων του κόσμου», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Οικολογικού Εθνικού Ινστιτούτου της Νότιας Κορέας.




perierga.gr


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...