Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Η εκπληκτική ομοφιά της Αφρικής από ψηλά! Απίστευτες φωτογραφίες!


Ο George Steinmetz είναι φωτογράφος τοπίων που ειδικεύεται στις αεροφωτογραφίες, ενώ συλλογές του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε σπουδαία περιοδικά, με τις συνεργασίες του να διαδέχονται η μία την άλλη σε διάφορα σημεία του πλανήτη. 


Ο ίδιος λατρεύει τα ταξίδια και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε τι ακριβώς ήθελε να κάνει στη ζωή του: Να φωτογραφίζει τοπία ανά τον κόσμο, και ειδικότερα να απαθανατίζει τον κόσμο από ψηλά.

 Σύντομα διακρίθηκε στον τομέα αυτό και οι αεροφωτογραφίες του έγιναν ανάρπαστες. Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη, τραβώντας μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που αποτέλεσαν «best seller» στον τομέα τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι φωτογραφίες της Αφρικής, έτσι όπως φαίνεται από ψηλά…

1. Ελέφαντες στη λίμνη Amboseli, Κένυα2. Ψαροχώρι στο Nouakchott, Μαυριτανία3. Αλυκές Teguidda-n-Tessoumt, Νίγηρας4. Arouane – ένα απομονωμένο χωριό στην έρημο Σαχάρα5. Η «ραγισμένη» λίμνη Natron, Τανζανία6. Το παραποτάμιο χωριό Bartaga, Μάλι.7. Αγορά καυσόξυλων, Djenne, Μάλι8. Η «υπόγεια» εκκλησία Bet Giyorgis, Lalibla, Αιθιοπία9. Σπάνια χιονόπτωση, Gorges du Ziz, Μαρόκο10. Φώκιες, Cape Fria, Ναμίμπια11. Καλλιέργειες σε αναβαθμίδες, Ρουάντα12. Κορυφογραμμή αλυκής, Chalbi Desert, Κένυα13. Πυραμίδες ψαμμίτη, Karnasai Valley, Τσαντ14.Αμμώδεις σχηματισμοί, Ναμίμπια15. Η παραγκούπολη «bidonville», Nouakchott, Μαυριτανία


  perierga.gr


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...