Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Σ' αυτό το εστιατόριο να είστε ευγενικοί με τους σερβιτόρους! Αλλιώς κινδυνεύετε...

Το ιαπωνικό εστιατόριο «Tribeca Ninja» στη Νέα Υόρκη είναι δημοφιλές για την εντυπωσιακή διακόσμησή του, για το καλό φαγητό αλλά πρωτίστως για το ιδιαίτερο σέρβις του, το οποίο «κρύβει» μέσα του αρκετές δόσεις kung fu, κόλπα με φωτιά αλλά και σερβίρισμα με σπαθιά...

Δείτε φωτογραφίες...Τι σημαίνει αυτό; Οι σερβιτόροι είναι καλά εκπαιδευμένοι Νίντζα, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν μετατρέψει το σερβίρισμα σε σκηνή από... ταινία πολεμικών τεχνών και μάλιστα, πολλών... αστέρων!


Απίθανα κόλπα στον αέρα με σπαθιά και φωτιές έχουν την τιμητική τους, καθώς ολόκληρη η τελετουργία του σέρβις βασίζεται στις αρχές των Νίντζα, που είχαν την ικανότητα, σύμφωνα με την ιαπωνική παράδοση, να ελέγχουν τα φυσικά στοιχεία!


«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία θέση εδώ. Είναι σαν να λαμβάνεις μέρος σε κινηματογραφική ταινία! Το μόνο που πρέπει να προσέχεις λίγο είναι... οι τρόποι σου και να αφήσεις ένα καλό φιλοδώρημα στο τέλος! Γιατί ποτέ δεν ξέρεις...», λέει χαριτολογώντας ο υπεύθυνος του εστιατορίου.


perierga.gr


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...